Основно почистване на имейл списък – нова услуга.

Основно почистване на имейл списък – нова услуга.

Основно почистване на имейл списък

Основно почистване на имейл списък

Знаете ли, че средно 60% от имейл списъка ви,  никога не са чели писмата ви.

След скорошно проучване на няколко клиентски акаунта установихме, че средно между 50 – 70 % от абонатите в имейл списъците никога не са отваряли писмата си през последните 6 месеца.

Какво значи това и защо има значение ?

Означава, че списъка ви не се актуализира често, че работите с „мъртва база данни“.

Няма осигурен свеж достъп на нови постъпления на абонати в имейл списъка си. Това може да стане чрез поставяне на форми за записване на сайта ви, платена реклама към определени входни страници, реклама във Фейсбук, Google, периодично организиране на игри

Защо това има значение ?

Както споменах в някои предишни публикации, един от най-важните фактори за определяне на това, дали вашите имейли ще влязат в спам папките е ангажираността на вашите читатели с вашия бизнес. Това преведено на езика на имейл маркетинга, означава, че колкото повече от получателите ви четат имейлите си, толкова са по-ангажирани. Но ако наистина голям процент от тях не си отварят писмата, това бележи все по-голяма неангажираност и все по-често вашите писма ще попадат в спам папките. Процеса се превръща в порочен кръг. Вие искате повече продажби, Изпращате повече писма, Повече хора не ги отварят, Повече писма влизат в спам. Вие отново засилвате изпращането. И така си вредите още повече.

Извод : Няма смисъл да плащате за изпращане на имейли към хора, които не ги четат през последните 6 месеца, освен това вреди сериозно и на рейтинга ви.

Какво да направите ?

Прегледайте списъците си и извадете имейлите, които не са отваряли нито едно писмо през последната половин година. Ако желаете – запазете ги някъде на компютъра си за всеки случай. И след това ги премахнете от имейл списъка си.

Какво печелите ?

  • По-малко оплаквания от спам.
  • По-малко отписани от бюлетините ви.
  • По-висок рейтинг, повече имейли във входяща поща.
  • По-висок  процент на отворени и прочетени писма.
  • Повече продажби.
  • Повече доволни клиенти.

И всичко това може да направите за 30 минути.

За  клиентите на Emailinvest, които изпращат  месечно над 20 000 имейла  предлагаме еднократно и безплатно почистване на списъци.

За всички, които използват Emailinvest с безплатни акаунти или изпращат по-малко от 20 000 имейла на месец, цената на услугата е 30 лева (без ДДС).

Предложението е валидно до 4 Април 2014.

Какво решавате ?

За заявки, свържете се нас.

Ако  искате да подобрите своите резултати, запишете се да получавате нашите БЕЗПЛАТНИ СЪВЕТИ ЗА ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ.

Ако сте потребител на Emailinvest и желаете БЕЗПЛАТНА ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ ПО СКАЙП – ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК

Ако имате въпроси, може да ги зададете в групата във Фейсбук –Имейл маркетинг в България

Отговори

Your email address will not be published.