Безплатни Коледни шаблони за имейл кампания

Безплатни Коледни шаблони за имейл кампания

Безплатни имейл шаблони за КоледаЗдравейте,

Наближава Коледа и в този дух на празници и подаръци сме ви подготвили и нашия подарък – Безплатни Коледни шаблона за имейл кампания.

Зарадвайте с най-добрите си пожелания своите клиенти.

Коледа е време, когато повечето от нас си дават равносметка за изминалата година и си пожелават най-хубави неща за следващата. За да сте сигурни, че вашите пожелания ще бъдат наистина прочетени, използвайте нашите Коледни шаблони.

Преди да сте изпратили вашите Коледни пожелания тази година искам да ви посоча най-допусканите грешки през миналата Коледа, за да не ги допуснете сега.

–          Не продавайте точно на Коледа -Не забравяйте, че получаването започва с даването. Най-лесния начин да получиш усмивка например е когато излезеш навън и дариш усмивка на хората около теб. Тези, които в момента се мръщят имат най-голяма нужда от усмивка. Не изпращайте само коледни оферти. Освен коледните си промоции си подгответе и  една кампания, която да е насочена лично към читателите ви и да съдържа само искрените ви пожелания.

Защо да използвате Коледни шаблони за имейлите си ?

–          За да изпратите красиво оформени пожелания до вашите клиенти и да сте сигурни, че ще могат да ги прочетат. Всеки обича красиво опакован подарък.

–          За да не изпращате само изображения, защото по подразбиране всички имейл клиенти забраняват отварянето на изображение в съобщенията.

–          За да нямате повече отписвания . Ще отбележа една от грешките които наблюдавахме миналата  Коледа – изпращане на пожелания по имейл, чиито текст беше разположен върху изображение. Това сигурно е най-лесния начин за оформяне на коледно съобщение, но е и най-сигурния начин, че вашите получатели няма да видят пожеланието ви. Това което те ще получат е едно голямо бяло петно. Резултата обикновено е -отписване от вашия списък. Затова ако искате да изпратите и изображение, винаги комбинирайте – текст и изображение, така ще бъдете сигурни , че поне текста се чете. Това се отнася и за читателите ви, които ще си прочетат пожеланието на мобилния си телефон.

–          За да сте сигурни, че HTML кода, който изпращате работи и минава през СПАМ филтрите. Миналата Коледа имахме доста клиенти, чиито кампании бяха с копирани от Интернет коледни шаблони, но които след изпращане, не се зареждаха правилно. Хората не получиха пожеланията си и част от тях се отписаха.

–          За да не се случи това и с вас, използвайте БЕЗПЛАТНИТЕ КОЛЕДНИ ШАБЛОНИ ОТ EMAILINVEST.

Ако нямате регистрация – РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ БЕЗПЛАТНО СЕГА И ИЗПРАТЕТЕ БЕЗПЛАТНА ИМЕЙЛ КАМПАНИЯ ЗА КОЛЕДА

Ето как изглеждат нашите Коледни шаблони за имейл кампания:

Този имейл шаблон е изработен от наш сертифициран партньор за дизайн за имейл маркетинг – РА ДИАВЕЛЛИ

Регистрирай се СЕГА и изпрати БЕЗПЛАТНА КОЛЕДНА ИМЕЙЛ КАМПАНИЯ

Безплатен имейл шаблон за коледа

Този имейл шаблон е изработен от наш сертифициран партньор за дизайн за имейл маркетинг – РА ДИАВЕЛЛИ

Регистрирай се СЕГА и изпрати БЕЗПЛАТНА КОЛЕДНА ИМЕЙЛ КАМПАНИЯ

Безплатен имейл шаблон за Коелда

Регистрирай се СЕГА и изпрати БЕЗПЛАТНА КОЛЕДНА ИМЕЙЛ КАМПАНИЯ

Безплатен имейл шаблон за Коледа

 Регистрирай се СЕГА и изпрати БЕЗПЛАТНА КОЛЕДНА ИМЕЙЛ КАМПАНИЯ

Желаем ви успех !

Ако имате каквито и да е въпроси, може да ги зададете в коментарите  или направо в групата ни във Фейсбук

Ако желаете да получавате БЕЗПЛАТНИ СЪВЕТИ ЗА ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ регистрирайте се за нашия бюлетин.

Отговори

Your email address will not be published.