Мел Гил в България или как да научите МетаТайната за себе си ?

Мел Гил в България или как да научите МетаТайната за себе си ?

Мел Гил в България или Как да откриете Метатайната за себе сиЧудесната новина е, че д-р Мел Гил отново е в България.

За тези които не знаят, кой е той – с две думи – това е човекът написал книгата и създателя на филма Метатайната. Той е психотерапевт и световно признат лектор от световна величина, консултант на екипи на водещи световни компании. Това обаче, което малко хора знаят е, че той е основател на MasterTrainer Institute, който вече се провежда и ще се провежда и в България. За тези, които искат да узнаят повече за успеха, за това как да бъдат харизматични лидери, да говорят пред публика и да владеем изкуството на привличане и изобилие в живота си, от Мел Гил може много да се научи.

Наскоро бях на презентации на стартиращи бизнеси в Турция и разговарях с един от съдиите от Холандия. Според него, а и според някои от съдиите – от Холандия и Русия, изкуството на привлечеш правилните хора към себе си е от изключително важно значение. Така се създават екипите, привличат клиенти, инвеститори, партньори. Все фактори, без които не може който и да е бизнес. В живота е същото. Искаме да привлечем правилния човек до себе си, точните приятели, които да ни подкрепят и от това зависи, доколко щастливи ще се чувстваме.

На всеки от нас, обаче се случва уж правим всичко по силите си, а все нещо не се получава. Винаги има неща които ни спират и те са вътре в нас. Колкото по-рано го осъзнаем и си го признаем, толкова по-добре за нас. Иначе може да си губим времето, да обвиняваме кризата, страната в която живеем, родителите си, партньора…и т.н. избора е голям. За да научим повече за това, как се саботираме сами, как да обърнем нещата да работят за нас, посещаваме такива семинари.

Но едно съм разбрала досега. Посещението на семинар, само по себе си нищо не значи. Дали един семинар е полезен за нас или не, зависи само и единствено от самите нас. Дали сме готови да слушаме, осъзнаваме и да се учим. Наблюдавам хора, които посещават доста семинари и все си ходят със същите проблеми. Те просто отиват с пълна чаша, и няма къде да влеят новите знания или осъзнавания. Така, че моя съвет е – Изпразнете чашата си и така отидете на семинарите на д-р Мел Гил. Отворете съзнанието си и ще се учудите, колко много неща след това започват бавно и полека да се променят в живота ви.

Хубавата новина е, че във Варна ще има и вечерна лекция :

в Петък – 19 Октомври 2012 – от 18:30 – в Икономически университет Варна – ВХОД СВОБОДЕН.

Семинарите в България са:

20 Октомври 2012 – Варна – Как да развием чувството си за хумор и да привлечем повече щастие в живота си ?

27 Октомври 2012 – София – Как да мислим стратегически ?

28 Октомври 2012 – Пловдив – Как да развием чувството си за хумор и да привлечем повече щастие в живота си ?

Повече за семинарите може да научите на сайта.

Тъй като в последно време обещах на много хора да ги информирам за интересни събития, които посещавам или организираме, затова създадох форма за записване – по градове и по интереси.

Ако желаете да получавате информация за предстоящи семинари, безплатни събития и специални отстъпки, ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК.

Желая ви успех в пътуването към по-добрия ви живот 🙂

Ето на това видео може да видите как протичат семинарите при Мел Гил 🙂

 

Коментари (5)

 • Ivelina Atanasova Отговор

  Айде, станахме +1 човече. Марти дали ще мога да го взема с мен, че горкото ако и тази седмица го оставя само ще се отрече от мен детето?

  18.10.2012 at 09:24
 • Eva Shirokova Отговор

  Аз много обичам да водя детето си на подобни и друг тип ивенти – смятам, че си е и полезно за него, а и за нашите взаимоотношения 🙂 Трябва да ти разрешат!

  18.10.2012 at 09:27
 • Ivelina Atanasova Отговор

  Ще споделя, ама мисля да си го взема – той горе-долу успява да стои на едно място тих вече 🙂

  18.10.2012 at 09:29
 • Gergana Kuzmanova Отговор

  Твоето дете скоро ще може да пише и да се оплаче на социалните, така че е крайно време да започнеш да го вземаш със себе си.

  18.10.2012 at 09:29
 • Ivelina Atanasova Отговор

  Мани, мани, най-страшното е че си права. 🙂

  18.10.2012 at 15:49

Отговори

Your email address will not be published.