BEIT събира на едно място маркетолози от цял свят

BEIT събира на едно място маркетолози от цял свят

Мари Смит идва за BEIT
Маркетинг гуруто част от програмата на BEIT 2012
Мари Смит, водещ маркетинг експерт и лектор идва в България специално за BEIT 2012.
Мари Смит е международен маркетинг лектор, обучил и тренирал хиляди
маркетинг специалисти. Участвала е в лекторски организации като Toastmasters, Speaking Circles и National Speakers Association и е споделяла една сцена заедно с Далай Лама, Сър Ричард Брансън, Браян
Трейси, Тони Робинс и много други. Нейното мото е „Relationships first, business  second“ (първо взиамоотношенията, после бизнеса ) и го залага в обученията за маркетинг в социалните медии (предимно Facebook и Twitter). Като постефект, маркетинг експертите преминали нейно обучение създават работеща стратегия за своята дигитална комуникация, която води до увеличение на трафика към сайта, абонати, клиенти и партньори.
За да бъде още по-интересно и достъпно преживяване за публиката, първото издание на BEIT претърпя лека промяна. Програмата на BEIT бе оптимизирана така, че най-интересните лекции да бъдат в един ден. Ден 1 на BEIT ще стартира точно в 10:00 часа българско време на 1 ноември 2012 година в Кино Арена Младост.
Програмата ще стартира с лекция на маркетинг експерта Майкъл Лийндър с темата “Как да умножим маркетинговия ефект по 11”. Майкъл
Лийндър е награждаван международен лектор, обучил хиляди маркетинг
специалисти в над 40 страни. Веднага след него е ред на Джон Дойл -предприемач със страст към технологиите, свързани с интернет комуникациите.

Преди обедната почивка ще видим още и лекцията на Елена Константинова, CEO Era Invest Estate, ще разберем как можем да изградим имидж на брокера и да продаваме успешно недвижими имоти през Facebook и Twitter. След това Иван Павлов от RedLemon Marketing ще разкаже за Let’s color Project или колко е готино да работиш по обществени каузи.
След почивката е време за музика. Първо Весела Венчева ще представи успешните практики в промотирането на музикален изпълнител в социалните мрежи, а след това на сцената ще излезе Рут Колева със специален сет.
BEIT няма да пропусне и друга важна тема – навлизането на традиционните медии в новите платформи. Маринела Димитрова, Директор “Разпространение” и “Нови медии” в Nova Broadcasting Group, ще представи мобилните приложения на медията, трудностите и плюсовете на това да присъстваш в мобилните телефони и таблети.
Ден 1 на BEIT 2012 ще бъде закрит от Мари Смит. С 90-минутен keynote
на тема “From Fans to Superfans: How To Turbo-Boost Your Facebook Engagement”.
Пълната програма можете да видите на адрес: www.jointhebeit.com
Разбира се има промяна и в цената на акредитацията за събитието. За да е по-достъпно, цената на единичната акредитация ще бъде 300 лева.
Първите 200 човека закупили билети през мрежата на Eventim ще могат да се акредитират на цена от 200 лева с ДДС. Цената е в сила до 23:59 часа на 14.10.2012 или до изчерпване на количествата. VIP Package е ексклузивно предложение към всеки, който иска да се наслади напълно на BEIT и да се запознае лично с лекторите. Този пакет включва специално позициониране в залата, присъствие във VIP зоната на
специално парти. Цената на пакета е 500 лева с ДДС и в продажба се пускат само 50 билета.

Не пропускайте да научите, как се прави нов тип дигитален маркетинг !

 

Коментари (6)

 • Ivelin Ivanov Отговор

  Еее супер 🙂

  15.10.2012 at 10:58
 • Ivelin Ivanov Отговор

  Еее супер 🙂

  15.10.2012 at 10:58
 • Nevi Koeva Отговор

  Не може да пропуснете 🙂

  15.10.2012 at 11:03
 • Nevi Koeva Отговор

  Не може да пропуснете 🙂

  15.10.2012 at 11:03
 • Анонимен Отговор

  Супер

  15.10.2012 at 11:05
 • Анонимен Отговор

  Супер

  15.10.2012 at 11:05

Отговори

Your email address will not be published.