Изпрати до 3000 имейла с новия безплатен акаунт

Изпрати до 3000 имейла с новия безплатен акаунт

Вече е факт новия безплатен акаунт от Emailinvest.

  • Управлявате до 1000 ваши контакта в неограничен брой групи
  • Изпращате им до 3000 имейла всеки месец

Сега ще имате по-голяма възможност да изпробвате възможностите на софтуера за имейл маркетинг Emailinvest и да стартирате имейл маркетинг за вашата компания, ако още не сте го направили и ако имате малък списък с контакти.

Какво значи това ? – може да импортирате клиентите си от ваша база данни (ръчно или от файл) и да ги подредите в подходящи групи по интереси. Това ще ви даде възможност после да изпращате наистина таргетирани съобщения .т.е на всеки според интересите му.

Това е и допълнителна възможност да планирате по-добре идващите празници.

И не забравяйте още една малка подробност. В софтуера за имейл маркетинг Emailinvest.com може да добавяте и неограничен брой полета, които съдържат информация за всеки отделен контакт – име, фамилия, телефон, последно закупен продукт или група продукти, рожден ден, дата на записване – всичко за което се сетите. Тук ограничението е само вашето въображение.

А след това възможностите са невероятно много. Изпращайте съобщения персонализирани по име, по име на компания, по последно закупен продукт,  поздравление за рожден ден, напомняне за изтичане на абонамент или време за подмяна на стока или дори факта, че е излязла новата колекция зимни аксесоари – ако клиента си е купил нещо подобно миналата година.

Заедно с новите възможности на безплатния акаунт ви напомняме, че стартирахме отново Състезанието Изпрати Безплатна имейл кампания и СПЕЧЕЛИ ЕДИН МЕСЕЦ акаунт за 7500 имейла

Ако имате каквито и да е въпроси, може да ги зададете в коментарите или направо в групата ни във Фейсбук

Ако желаете да получавате БЕЗПЛАТНИ СЪВЕТИ ЗА ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ регистрирайте се за нашия бюлетин.

Желаем ви УСПЕХ !

Отговори

Your email address will not be published.