Катерина Зеленченко на „Стената на успеха“ на EmailInvest.com

Катерина Зеленченко на „Стената на успеха“ на EmailInvest.com

салон за красота ФелистаДнес в рубриката ни „Стената на успеха“ ви представям Катерина Зеленченко – потребител на EmailInvest, която участва в седмичната ни промоция „Изпрати и Спечели“ и спечели един месец безплатен акаунт за изпращане на 2500 имейла.

Свързахме се  с нея с молба да ни даде кратно блиц интервю и тя се съгласи.

Ето какво сподели Катерина с нас, относно нейния бизнес и имейл маркетинга:

Въпрос: Моля, представете се с няколко думи и разкажете за Вас ?

Отговор: Казвам се Катерина Зеленченко, управител на салон за красота и релакс „Felista Beauty&Aesthetics”. Салонът е официално открит от юли месец, 2009г. и предлага на клиентите си разнообразие от разкрасяващи, запазващи и подобряващи здравето процедури – терапии за лице и тяло, маникюр и педикюр, фотоепилация и фотоподмладяване, радиочестотен фейслифтинг и бодишейпинг, масажи и лечебни компреси, йонна детоксикация, лимфен дренаж (апаратен), инфрачервена сауна, фризьорски услуги и терапии за коса.

Салонът се намира на тихо и спокойно място, същевременно изключително близо до центъра на град Варна, така че клиентите ни могат да се откъснат от напрегнатото си ежедневие, да паркират за минута (без да обикалят с часове), и да се отдадат изцяло на релакса в приятната обстановка и любезното обслужване на Felista Beauty&Aesthetics.

Въпрос: Коя е основната причина, поради която се насочихте към използване на имейл маркетинг във Вашия бизнес ?

Отговор: Имейл маркетингът има множество предимства, най-важните за мен обаче са:

-на първо място, това е най-лесният и бърз начин да информираш клиентите си за актуални промоции и събития;

-това е един от най-малко досадните начини за информация и набиране на нови клиенти, от гледна точка на самия клиент.

Въпрос: Какви други канали за връзка с клиентите използвате ?

Отговор: Ориентирани сме предимно към онлайн маркетинга- социалните мрежи, сайтовете за групово пазаруване, актуализация на нашия уебсайт. Разбира се, възползваме се и от възможността за разпространяване на рекламни брошури в района на салона. Опитали сме почти всички други възможности, но изводът е, че единствено онлайн маркетингът работи в нашия случай.

Въпрос: Какви са личните Ви впечатления относно ползите от имейл маркетинга за Вас ?

Отговор: Лично за мен и моят бизнес, имейл маркетингът е нещо прекрасно, защото ми позволява да стигна лесно до клиентите си. Използвам услугите на Emailinvest от твърде скоро, за да бъда по-конкретна относно впечатленията си.

Въпрос: Какво Ви подтикна да използвате именно софтуера за имейл маркетинг EmailInvest ?

Отговор: Видях рекламния текст най-отдолу в имейл от чужда кампания и предизвика любопитството ми.

Въпрос: Предвиждате ли да внедрите автоматизация на маркетинговите си подходи – например лични поздравления за рожден ден, благодарствен имейл при покупка, събиране на данни от Вашия уебсайт или Facebook стрaница и др ?

Отговор: Да, в следващ етап.

Въпрос: Какво ще препоръчате лично при нас да подобрим EmailInvest.com ?

Отговор: Използвам софтуера от твърде скоро, за да предложа подобрения. Може би, в един по-късен етап, ще мога да коментирамJ

…………………………………………….

Благодарим за обратната връзка на Катерина Зеленченко ! Надяваме се, че софтуера за имейл маркетинг EmailInvest.com и нашите безплатни онлайн обучения ще й помогнат да разшири бизнеса си и ще й даде повече лоялни клиенти.

Публикуваме и няколко снимки, за да придобиете представа за уютната и релаксираща обстановка която Ви очаква в салон за красота – Felista Beauty&Aesthetics. Повече информация за чудесните процедури които се предлагат, можете да научите като посетите сайта  – felistabg.com

Искате ли да получавате безплатни съвети относно онлайн маркетинг за Вашия бизнес. Запишете и получавайте информация БЕЗПЛАТНО !

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме, като я споделите чрез бутоните по-долу. Благодарим ви !

 

Отговори

Your email address will not be published.