Безплатен шаблон за имейл маркетинг кампания за заведение

Безплатен шаблон за имейл маркетинг кампания за заведение

Имейл маркетинг за заведениеИмате ресторант, заведение или дискотека?

Искате ли масите да са винаги пълни и клиентите Ви да се връщат отново ?

Искате ли да Ви чустват като приятел, където са винаги добре дошли ?

Сега това е лесно.

Просто е нужо да ги поканите и голяма част от тях с удоволствие ще дойдат отново. За да е възможно това е хубаво да им изпратите лично специално съобщение, наистина като за приятели, но е препоръчително то да изглежда професионално оформено. С една дума да се постараете поканата Ви да е привлекателна.

Хубавата новина е, че всичко това е възможно за 30 минути…времето за което ще изпиете едно кафе !

Ето така биха могли да изглеждат Вашите покани със специални предложения за клиентите които бихте искали да превърнете в лоялни.

Другата хубава новина е, че този шаблон за имейл кампания е безплатен.

За да го изпратите е необходимо само да имате регистрация в софтуера за имейл маркетинг – EmailInvest и да имате подготвен списък с контакти.

Можете да се регистрирате безплатно ТУК и да изпратите първата си имейл кампания напълно БЕЗПЛАТНО

Както знаете, не е добре в имейл кампания да се изпращат повече от 2-3 изображения или дълъг текст. Днес никой няма време за четене. Освен това графичната информация се възприема и запомня по-лесно от текстовата. Добрата практика е да включите наистина най-важното в специалното си предложение, и една- две картинки с ястията или напитките които предлагате, а защо не и снимка на специалния гост на партито ?

Не е тайна, че клиента се интересува само и единствено от себе си и от това какво ще получи, затова не го затруднявайте. С този шаблон имате възможност да акцентирате на най-важното – колко и какво ще получи – процент или конкретна отстъпка и изображение на това което му предлагате.

Ето и няколко допълнителни съвета за по-успешна имейл кампания :

Призив за действие – не забравяйте за него. Добавете линк с надпис – Запази своето място с препратка към страница във Вашия сайт, където да му благодарите и да поставите телефон за резервации.

– Линк към Вашите профили в  социалните медии.

Брандирайте Вашето съобщение – подгответе го във Вашите цветове. Добавете Вашето лого

Име от което изпращате – поставяйте Винаги името на заведението. Така ще направите Вашите имейли разпознаваеми и очаквани.

– Не забравяйте заглавието – кратко и интригуващо. Колкото и неустоимо да е Вашето предложение, клиента трябва първо да го отвори. Времето за което той взема това решение е няколко секунди

Лично по име – не подценявайте личното обръщение, постарайте се да събирате база данни поне с първо име, за да може след това да изпращате персонални съобщение от типа – Здравей Нели , имаме нещо специално за теб !

– Изпратете наистина интересно и полезно съобщение. Дори и клиента да няма възможност в момента да ви посети това ще засили вниманието му следвашия път, когато получи имейл от Вас. Другата ползва за Вас е, че дори и да не ви посетят всички отворили съобщенията си, мнението което ще си изградят за Вас ще бъде – „Те работят активно и имат наистина интересни предложения. Добре е другия път, когато имам възможност да ги посетя “

Покани приятел – дори и Вашия клиент да не е свободен в момента, напомнете му да изпрати предложението на приятели

Ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да се свържете с нас по имейл или Live Chat.

Ако желаете и в бъдеще да получавате полезни съвети за имейл маркетинг, запишете се БЕЗПЛАТНО за съветите ни по имейл. В края на всеки месец един от нашите абонати по имейл ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще получи ПЪЛЕН ДОСТЪП до EmailInvest за ЕДИН МЕСЕЦ за изпращане на 2500 имейла.

Желая Ви успех и очаквам Вашите коментари 🙂

Отговори

Your email address will not be published.