Афилейт програма за имейл маркетинг от EmailInvest

Афилейт програма за имейл маркетинг от EmailInvest

Здравейте,

Афилейт програма за имейл маркетингДнес искам да Ви представя новата ни партньорска програма която стартира през Април 2011. Все по-често се срещат множество публикации в Интернет – Как да спечелим пари от Интернет ? Повечето от тях звучат невероятно добре, но и са доста теоретични, а тук искам да Ви предложа един реален начин с който може да спечелите реални пари. Всичко зависи единствено то Вас. Необходимо е да имате уебсайт или блог, който да е посещаван от хора които се интересуват от предприемачество, бизнес, интернет маркетинг.

Какво представлява Афилейт програмата на EmailInvest ?

Това е една уникална възможност да печелите реални пари от Интернет.

Как става това ? Вие ни помагате в разпостранението на нашия софтуер, а съответно ние Ви изплащаме комисионна за всеки наш клиент, който е постъпил чрез Вас. Хубавата новина при тази афилейт програма е, че Вие получавате комисионна докато този потребител е наш клиент, а не само еднократно, както е при много партньорски програми. Това Ви дава възможност след известно време да си докарате един страничен доход. Доколко голям може да бъде този доход зависи единствено от Вас. Комисионната е 20% и се отнася до всички абонаментни планове, които нашите клиенти ползват.

Какво трябва да направите ?

За да се включите в партньорската ни програма, трябва :

1.Да се регистрирате в EmailInvest.com. Регистрацията е безплатна.

2.Да си вземете афилейт линк. От меню Профил -> Афилейт ще видите Вашия афилейт линк, който съдържа афилейт номера Ви.

3.Да поставите този линк във Вашия уебсайт, или блог или подпис във форуми или имейли и всеки посетител който посети сайта ни, чрез Вашия линк, ще бъде записан, че идва от вас. Бисквитките /файлове които се записват на компютъра / са със срок 6 месеца. т.е. ако той се регистрира и по-късно започне да използва платените ни услуги при всяко негово плашане Вие ще получавате автоматично в сметката си 20 % от неговите плащания.

4. Да следите статистиката. В EmailIvest профила си може да следите статистика в реално време относно това кой се е регистрирал през Ваш линк и кой е направил плащане.

Как и кога ще си получите парите ?

Необходимо е да изпратите заявка за изплащане на комисионна в края на месеца по имейл. Комисионни се изплащат при минимална натрупана сума от 20 лева. Разходите по трансфер на суми са за Ваша сметка. Също така може да заявите прехвърляне на сумите във Вашата PayPal сметка. Ако сте физическо лице сумите се изплащат при подписване на граждански договор за съответната сума.

Рекламни материали ?

Предлагаме Ви готов набор рекламни банери с всички стандартни размери, които може да свалите от Вашия профил и да поставите на Вашия уебсайт. Също така може да рекламирате и събитията които организираме и безплатните материали които ще публикуваме. По този начин ще предоставяте на Вашите посетители разнообразна и полезна за тях информация и те ще имат повече причини да се регистрират през Вашия линк. Ако имате проблем при поставянето на линк, моля изпратете ни запитване и ние ще Ви помогнем.

Едно добро начало за Вашата партньорска програма е да поставите банер на семинара който предстои във Варна и в София – Как да спечелим клиенти чрез Интернет ? Банера може да свалите от страницата на семинара – http://emailinvest.com/info/seminar_12052011, а линка трябва само да допълните с Вашия номер.

Ето пример – http://emailinvest.com/info/seminar_12052011/a/affiliate_ID

Ето и списък на размерите банери които може да изтеглите веднага :

Размер 88 х 31

Размер 120 х 60

Размер 160 х 600

Размер 180 х 150

Размер 234 х 60

Размер 300 х 250

Размер 300 х 600

Размер 468 х 60

Размер 728 х 90

Партньорската програма е много подходяща и за компании които се занимават с изработка на уеб сайтове, уебмастъри и дизайнери, хостинг и други Интернет услуги. Те биха могли да предложат на своите клиенти едно гъвкаво решение за имейл маркетинг, което всеки който има представа от HTML може да вгради.

Пожелавам на всички успех.

Ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да се свържете с нас – За конаткти

Невяна Коева

Ако желаете и в бъдеще да получавате полезни съвети за имейл маркетинг, запишете се БЕЗПЛАТНО за новините ни по имейл. В края на всеки месец един от нашите абонати по имейл ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще получи ПЪЛЕН ДОСТЪП до EmailInvest за ЕДИН МЕСЕЦ за изпращане на 12500 имейла.

Отговори

Your email address will not be published.