Как да изпратите персонални съобщения ?

Как да изпратите персонални съобщения ?

Здравейте на всички,

утре е Великден.

Всички се приготвят да се насладят на хубавия празник и хубавото време. Да се Изпращане на персонални имейлинасладят на козунаците. Лично аз всяка година прекалявам с козунака. Поздравяваме всичките си приятели, партньори и клиенти с SMS-и и имейли.  По случай хубавия цветен празник и пролетно настроение реших, че е добра идея да Ви покажа как може да изпращате поздравителни съобщения персонално на всичките си клиенти или приятели.

Персонализацията на имейлите е един много ключов фактор за успеха на Вашите кампании. Допринася много за повишаване на броя отворени имейли. Хората реагират по-добре когато чуят собственото си име. Представете си, че сте в зала пълна с хора, които водят разговори помежду си. Това долу горе е Интернет, всеки Ви казва нещо, рекламира нещо, засипва Ви с информация. Но ако някъде около Вас се произнесе Вашето име – Вие ще го чуете. Просто сме настроени така, може би на подсъзнателно ниво. Същото е и със съобщенията. Колкото и да цените Вашите клиенти, не може да се обърнете към тях със „Здравей, клиент“ или само „Здравейте“ – всички ще знаят, че това е съобщение предназначено за всички. Но добрата новина е , че има много лесен и достъпен начин още веднага след като прочетете тази публикация да изпратите персонални съобшения на Вашите клиенти.

EmailInvest има вграден mail merge, подобно на MS Office. Не знам как се превежда mail merge на български, затова моля да ме извините. И аз не обичам да се използват чуждици, но понякога няма как.

И сега на въпроса Как да изпратим персонални съобщения на всички наши клиенти ?

Първо е необходимо да имате отделно поле за първо име и фамилия.  Прочетете повече – Как се създават полета ?

Второ – да имате самото име. т.е. полето да е попълнено.

Трето – да измислите хубаво пожелание, да влезете в EmailInvest, да изберете Изпращане и на стъпка 2 – да заместите името на абоната с кода на полето.Как става точно това – може да прочетете ТУК.

Ето и пример как ще изглежда Вашето съобщение преди да бъде отворено:

Персонализация на заглавие на имейл
След като бъде отворено:

Изпращане на персонални имейли
Каквото и да правим, за да привличаме нови клиенти, никога не трябва да забравяме топлото човешко отношение към тези които вече са ни клиенти или са ни дали позволение да им изпращаме съобщения.

Надявам се, че ще зарадвате много хора

Желая Ви успех и Весели празници !

Ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Поздрави

Невяна Коева

Ако желаете и в бъдеще да получавате полезни съвети за имейл маркетинг, запишете се БЕЗПЛАТНО за новините ни по имейл. В края на всеки месец един от нашите абонати по имейл ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще получи ПЪЛЕН ДОСТЪП до EmailInvest за ЕДИН МЕСЕЦ за изпращане на 12500 имейла.

Отговори

Your email address will not be published.