Как да спечелим клиенти чрез Интернет ? – семинар

Как да спечелим клиенти чрез Интернет ? – семинар

Здравейте,

Семинар - Как да привлечен клиенти чрез Интернетнай-накрая и EmailInvest със семинар.

Семинара се казва „Как да спечелим клиенти чрез Интернет ?“.

Избрахме кратко име с което става ясно какво ще научите, ако посетите семинара. Първото издание ще се състои във Варна на 12 Май 2011.

Подходящ е за хора, които са собственици на бизнес или отговарят за маркетинга във фирмата в която работят или просто искат да допринесат за популяризацията на продукт или услуга в Интернет и сред своите потребители,

Ще разгледаме най-важните стъпки в изграждане на дълготрайни отношения с потенциалните ни клиенти. Една от тях е да определим много точно коя е нашата целева аудитория и да си създадем автоматизирана система която да записва данните в отделни групи. След това ще Ви покажем как да се обръщате към всяка от тях с подходящо послание.

Ще ви покажем начини с които да спестите време и пари и ефективно да се концентрирате върху важните неща във Вашия бизнес, а и в живота. Лично аз смятам, че един пълноценен личен живот изпълнен с хубави емоции ни прави по-продуктивни. Трябва само да си отделим време за това.

Доказано е, че за да достигнете до нов клиент и да направите продажба Ви струва 4 пъти по скъпо от това да извършите продажба на настоящ клиент. Ще ви информираме за най-новите тенденции в имейл маркетинга и как най-лесно може веднага да започнете да ги прилагате и във Вашата дейност.

Ще научите как с инструментите на EmailInvest да изградите дълготрайна и стабилна връзка с Вашите потребители Ако те са Ваши потенциални клиенти, но все още не са готови за покупка от Вас, трябва да им предоставите възможност и време за това.

Как става това на практика, ще научите на семинара.

Надяваме се с тази форма на обучение да сложим началото на един дълготраен процес с който да бъдем полезни на всички които искат да разширят бизнеса си, а имат ограничени ресурси. Да им помогнем да оптимизират процеса там където това е възможно.

Ще имате възможност да зададете въпроси  и да разрешим реални казуси.

Всеки участник в семинара ще получи едномесечен акаунт за изпращане на 12500 имейла.

За членовете на групите ни във Facebook и LinkedIn имаме специални отстъпки, както и за ранно записване – до 30 Април 2011.

Побързайте – местата са ограничени.

Подробна информация за семинара – можете да прочетете ТУК.

Поздрави и успешна седмица на всички

 

Коментар (1)

  • Невяна Коева Отговор

    Очаквам коментари и въпроси 🙂

    18.04.2011 at 19:55

Отговори

Your email address will not be published.