Как да прехвърлим имейлите си от текстов файл в EmailInvest ?

Как да прехвърлим имейлите си от текстов файл в EmailInvest ?

Това е един все по-често задаван въпрос.

Има няколко начина да прехвърлите имейлите на контактите си в EmailInvest.Ако имате само имейли, без данни за име и фамилия може да ги запишете в обикновен текстов файл в програма на Windows – WordPad или Notepad.Всеки имейл трябва да е на нов ред:

email4@email.com

email5@email.com

email6@email.com

Маркирайте всички имейли с мишката и ги копирайте с Ctrl+C. След като сте се логнали в EmailInvest отивате на Контакти -> Добавяне/Импорт и ги поставяте с Ctrl+V в средната част на екрана, където пише : Копиране/Поставяне.


Избирате в кой списък да се добавят. Ако не сте създали списъка предварително – може да го създадете сега, като натиснете линка – Създай нова група, който се намира в долната част на екрана. След това натискате бутон – Добави.

Ще бъдете попитани в кое от Вашите полета да се запишат данните и ако имате само едно поле, екрана Ви ще изглежда така:

Избирате E-mail и натискате бутона Запази. Изчаквате няколко минути и Вашите имейли са добавени.

Сега ще разгледаме случая – ако освен имейл имате записани Име и Фамилия.Може да ги добавите пак от средното поле – Копиране/Поставяне, Колоните трябва да бъдат разделени с точка и запетая. Ето пример:

ime; family; email7@email.com

ime2; family2; email8@email.com

След това избирате групата в която да бъдат добавени и натискате бутон Добави.  Следващия екран ще има следния вид:


Ако нямате създадени полета, може да си ги създадете в момента. Избирате – Създай ново поле. Полетата са колоните които ползвате, за да записвате повече информация за Вашите контакти, Това може да е – Име, Фамилия, Телефон, Град и други. За предпочитане е имената на полетата да бъдат написани с латински букви и да не съдържат интервал. т.е. вместо – first name е по добре – FirstName, или first_name

Ето пример :


Така може да добавяте неограничен брой имейли в своите списъци  и да ги организирате по най-удобния за Вас начин.

За да съхранявате неограничен брой имейли трябва да имате акаунт тип „Имейли“, т.е. ограничението да е само по брой изпратени имейли на месец. В този случай броя на контактите, които може да съхранявате е неограничен.

Ако имате въпроси или нужда от помощ – не се колебайте да се свържете с нас.

Успех

 

Отговори

Your email address will not be published.