EmailInvest с нов блог

EmailInvest с нов блог

Лесен имейл маркетинг Имаме удоволствието, да Ви съобщим, че от днес Emailivest.com си има блог.

С течение на времето все повече наши клиенти се научиха да работят с EmailInvest и да създават и изпращат успешни имейл кампании. За да помогнем на все повече собственици на малък и среден бизнес да задържат клиентите си и да привличат нови използвайки имейл маркетинга по най-добрия за тях начин създадохме този блог.

Тук ние ще публикуваме всичко ново което разработваме и което ще Ви помогне по-лесно да работите с EmailInvest. Също така ще публикуваме и седмични съвети за това как най-ефективно да се възползвате от предимствата на имейл маркетинга, да задържите клиентите си и да увеличите продажбите си.

Ще имате възможност да публикувате коментари, предложения, мнения, препоръки и всичко което искате да споделите.

За да получавате безплатни ни съвети Как да прилагате по-успешно имейл маркетинга и във Вашия бизнес е достатъчно да се абонирате безплатно за нашия бюлетин.

За да се абонирате за БЕЗПЛАТНИ СЪВЕТИ ЗА ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ – НАТИСНЕТЕ ТУК

Успешен ден

от екипа на EmailInvest.com

Коментари (3)

 • ANDARI photography and communications Отговор

  Ние наистина сме късметлии и нашите клиенти бързо се информират за всяка новост и изгодно предложение благодарение на Emailinvest, едно наистина полезно решение . Това спестява пари, време и излишни усилия :). Благодарим на екипа за предоставената възможност да сме ползватели на услугата.

  16.03.2011 at 01:15
 • Невяна Коева Отговор

  Благодаря ви…

  Искрено се надяваме да сме полезни на все повече наши клиенти и приятели в усилията им да повишат продажбите си 🙂

  16.03.2011 at 11:42
 • купуване на анаболни стероиди Отговор

  Е, това е първата ми проверка в блога си! Ние сме група доброволци и за започване на марката нова инициатива в регионална общност в точно същата ниша. Вашият блог ни е предоставил ценна информация за работа. Свършили сте прекрасна задача!

  15.10.2011 at 23:08

Отговори

Your email address will not be published.